Καμπάνια του ΠΑΣΟΚ κατά της ακρίβειας

Η κατάσταση με την ακρίβεια έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η πολιτική της κυβέρνησης έχει εξαερώσει το εισόδημα των εργαζομένων, ενώ ακόμα και τα βασικά αγαθά έχουν γίνει απλησίαστα. Η κυβέρνηση παράγει συνεχώς ακρίβεια, ενισχύοντας την ανεξέλεγκτη πορεία των τιμών. Τα νοικοκυριά ασφυκτιούν ενώ την ίδια ώρα κάποιοι Θησαυρίζουν. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Η ίδια η κυβέρνηση παράγει την ακριβότερη …ακρίβεια στην Ευρώπη.

Στα πλαίσια αυτά το ΠΑΣΟΚ ξεκινά* μεγάλη καμπάνια καταγγελίας της κυβερνητικής πολιτικής και σας καλεί να συμβάλετε διαδίδοντας την.

Η ίδια αφίσα σε ασπρόμαυρο για να την τυπώσετε και να την κολλήσετε στη δουλειά, στη γειτονιά κλπ, ώστε να χτυπήσουμε όλοι μαζί την ακρίβεια.

Κατεβάστε σε PDF και διαβάστε τα φυλλάδια της καμπάνιας. [Φυλλάδιο 1] & [Φυλλάδιο 2]

ΠΑΣΟΚ: Tηλ. 210 3665000, Fax 210 3606958, pasok@pasok.gr, www.pasok.gr

*Η δημοσίευση για την καμπάνια αυτή εκκρεμούσε από τον Αύγουστο του 2008, αλλά για τεχνικούς λόγους (δεν είχα blog) την καθυστέρησα λίγο. Παρ’ όλα αυτά διατηρεί και με το παραπάνω την επικαιρότητα της. Ας την βοηθήσουμε, έστω και με καθυστέρηση, να φτάσει στα αυτιά της κυβέρνησης.

  1. ρε φίλε σκάλωσα!!!!Είδα την αφίσα στο σαίτ του ΠΑΣΟΚ και λέω μα πόσο προκλητικοι, ηλίθιοι και βόδια είναι!!! μετά είδα την ημερομηνία!!Σατανικό!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ και ΗΜΑΡΤΟΝ μαζί!!!

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: