Α ρέζους Ελληνικό!

Το ακούσαμε και αυτό το 2011 μ.Χ., ότι πολίτης της χώρα μπορεί να γίνει όποιος έχει ελληνικό αίμα, δηλαδή γεννήθηκε από Έλληνες γονείς. Όχι όποιος ζει και εργάζεται στη χώρα ή έχει πάει στο ελληνικό σχολείο ή όποιο άλλο κριτήριο της πραγματικής ζωής. Επειδή δηλαδή ο Αδώνις νιώθει ένα τίποτα και αναζητά στις φαντασιώσεις του κάποια αρχαία καταγωγή για να νιώσει κάποιος, πρέπει να κάνουμε την αιματολαγνεία του και εθνική ιδεολογία.

Πρώτoν τους ρωτάει τους αρχαίους έλληνες αν τον θέλουν για απόγονο; Kαι δεύτερον γιατί δηλαδή είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και όχι πιο πίσω, του Homo Sapiens ή και καμία συνέχεια του Νεάτερνταλ; Από μια πλευρά η θεωρία του δικαίου του αίματος είναι και η πιο «αντεθνική» πρόταση, καθώς λόγω της υπογεννητικότητας των ελληνών η οποία με την κρίση θα φτάσει στο απόγειο, βάζουμε πλώρη για μια χώρα χωρίς πολίτες! Και είναι σίγουρο ότι αν οι επαναστατημένοι γραικοί του 1821 βάζανε αυτό το κριτήριο, δύσκολα θα αποκτούσαν χώρα με πολίτες. Το προδίδει και το όνομα του Καρά-Τζαφέρ.

  • Γιώργος Χ»κυπραίος
  • 8 Φεβρουαρίου 2011

  Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο αναφερόμενος, ουδεμιά σχέση έχει με τον homo sapiens. Κατά πάσα πιθανότητα είναι μεταλλαγμένη εκτροπή του homo erectus. Προτεινόμενη ονομασία homo vabirus.

 1. Πολύ καλό!

  Δες κι αυτό:
  Ραφαηλίδης περί αιματολογίας:
  http://selfport.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: