Τα Φιλαράκια

Επειδή αυτές τις μέρες οι σχέσεις μίσους και αγάπης δίνουν και παίρνουν, ας δούμε το ζήτημα όπως είναι στην ουσία του…

Περιγραφή σειράς: Τα κεντρικά πρόσωπα είναι έξι μεσήλικες -και βάλε-, που διάφορες περιστάσεις τους έφεραν κοντά να κάνουν πολύ στενή παρέα και να γίνουν «Τα Φιλαράκια». Η καθημερινότητα, τα προβλήματα, οι σχέσεις τους, τους φέρνουν πότε πιο κοντά και πότε τους χωρίζουν αλλά πάντα η φιλία τους παραμένει το σταθερό τους σημείο. Ο Tόνυ με την Ντόρα μετά από κάποια προβλήματα έπαψαν να συγκατοικούν. Ο Tζέφρυ αφού έδιωξε τους παλιούς συγκατοίκους του και είχε χώρο στο σπίτι αποφάσισε να μείνει με τον Τζόρτζ, που παλιά συγκατοικούσε κι αυτός με τον Τόνυ και την Ντόρα. Ο Τζέφρυ ζήτησε κάποια στιγμή και από τον Τόνυ να συγκατοικήσουν αλλά δεν τα βρήκαν γιατί ο Τόνυ ήθελε το συμβόλαιο του σπιτιού να είναι στο όνομα του. Αλλά τελικά ο Τζέφρυ το έβαλε στο όνομα του φίλου του, του Μπένι.  Η Άνγκελα είναι στην ίδια λέσχη με τον Τόνυ, αλλά αυτός της κάνει νάζια γιατί νιώθει ότι δίνει περισσότερη σημασία στον Τζέφρυ. Ο Τζέφρυ  είναι πρόεδρος μιας άλλης λέσχης αλλά τα πάει πολύ καλά με την Άνγκελα και την Κριστίν που είναι κι αυτές αγαπημένες φίλες, αν και μένουν λίγο πιο μακρυά. Κι αυτές ανήκουν «στα φιλαράκια» αφού όλοι μαζί σχεδιάζουν την ζωή τους και κυρίως τις ζωές των άλλων. Μπορεί τα φιλαράκια να φαίνεται σαν να έχουν που και που κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, αλλά στην πραγματικότητα τους ενώνει η κοινή τους προσπάθεια να τα καταφέρουν σε μια δύσκολη στιγμή για όλους. Τους ενώνει ο κοινός σκοπός για τον οποίο ο ένας στηρίζει τελικά πάντα τον άλλο. Οι ρόλοι εναλλάσσονται όπως πάντα στις φιλίες. Πότε ο ένας φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, πότε ο άλλος για να μην τον στεναχωρήσει υποχωρεί ή του κάνει τον δύσκολο, αλλά όλα καταλήγουν σε μια υπέροχη σχέση με βασικό στόχο να γαμήσουν τις ζωές των άλλων. Αυτών που μένουν από κάτω.

Η σειρά είναι ευρωπαϊκής παραγωγής και προβάλλεται σε όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες, εκτός αν σου κόψουν το ρεύμα.


  • ΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  • 4 Νοεμβρίου 2011

  ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

  • senhgr
  • 5 Νοεμβρίου 2011

  Λογαριάζουν χωρίς τον αγριεμένο ξενοδόχο…

  • sapiens
  • 6 Νοεμβρίου 2011

  Όχι, όχι. Είναι πολύ καλοί όλοι τους και νοιάζονται μόνο για την πατρίδα. Η πατρίδα τους έχει και πολλά ονόματα. Την λένε τράπεζες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι και λοιπά ιερά ονόματα και έχουν αναλάβει το πατριωτικό καθήκον να την σώσουν απ’ τον μεγάλο εχθρό τους που λέγεται λαός.

 1. 4 Νοεμβρίου 2011
 2. 11 Δεκεμβρίου 2013
  Trackback from : Τα Φιλαράκια |

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: