Φτάνει πια με την χουντο-προπαγάνδα των καναλιών

Κάθε βράδυ τα golden boys της «δημοσιογραφίας» με τους κατάλληλους καλεσμένους γανώνουν το μυαλό του κόσμου για τις αναγκαίες θυσίες απ’ όοοοολους μας. Αυτοί θα κόψουν τον 14° αστακό και εμείς τον 14° μισθό… Χρυσοπληρωμένοι υπάλληλοι πλούσιων καλαναρχών, μιλάνε στους φτωχούς για την φτώχεια! Το πρώτο θύμα του πολέμου κατά της κοινωνίας είναι η αλήθεια Όμως πολύς κόσμος, που οι ρυθμοί της  ζωής δεν του αφήνουν την πολυτέλεια της επιλεκτικής ενημέρωσης, πέφτει θύμα της προπαγάνδας και έτσι το ψέμα των ΜΜΕ παράγει αληθινές καταστάσεις. Η κινδυνολογία, η τρομοκρατία, οι εκβιασμοί, οι «μονόδρομοι», ο ρατσισμός, μουδιάζουν το μυαλό του κόσμου. Καλό είναι λοιπόν -μέρες που είναι- να βάλουμε τα δυνατά μας για να απονομιμοποιήσουμε στην κοινωνία την τηλε-προπαγάνδα, που εμφανώς προωθεί Απριλιανές καταστάσεις.

Ακολουθούν μερικές δημιουργίες για αφισάκια και τρικάκια, ακόμα και τύπωμα αν κάποιοι το θελήσουν. Φυσικά η χρήση είναι ελεύθερη. Αν έχετε κάποια πρόταση ευπρόσδεκτη στα σχόλια.

Ασπρόμαυρα αφισάκια

Από τα link που ακολουθούν μπορείτε να κατεβάσετε ασπρόμαυρα και σε μέγεθος Α4  τις εικόνες αυτές και να τις φωτοτυπήσετε σαν αφισάκια σε Α4 ή Α3.

[01] – [02] – [03] -[04] -[05] -[06] -[07] -[08] -[09] -[10] -[11] -[12] -[13] -[14] -[15] -[16] -[17] -[18] -[19] -[20]

Ασπρόμαυρα τρικάκια

Από τα επόμενα link μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες ασπρόμαυρες σε μέγεθος Α4 και τοποθετημένες ανα τέσσερεις σαν τρικάκια . Μπορούν να φωτοτυπηθούν μπρος-πίσω, να κοπούν και…

[trik-1] – [trik-2] – [trik-3] – [trik-4] – [trik-5]

Σε περίπτωση που θέλετε ή να τυπώσετε ή τα γραφικά σε μορφή vector,  SVG, στείλτε mail: AntistaChef@gmail.com

ΥΓ Στη Σερβία λέγανε: Πριν τον πόλεμο αν η μέρα ήταν ηλιόλουστη και η τηλεόραση έλεγε ότι βρέχει, βγαίναμε έξω με αδιάβροχα και ομπρέλες. Μετά τον πόλεμο, αν η μέρα ήταν ηλιόλουστη και η τηλεόραση έλεγε έλεγε ότι είναι ηλιόλουστη, κοιτάγαμε έξω από το παράθυρο γιατί μάλλον ψέμα θα έλεγε.

  • Trackback are closed
  • Σχόλια (0)
  1. Καλημέρα!
    Αρχικώς: η δουλειά σου είναι υπέροχη και σε ευχαριστούμε!

    Μία πρόταση: αυτό το κόκκινο για την τηλεόραση, επειδή είναι ΠΟΛΥ περιεκτικό και ΠΟΛΥ γαμάτο, μήπως να το σπάσεις (και) σε πολλά μικρότερα;
    Σκέφτηκα να το κάνω εγώ crop ανά 4 (2 πάνω 2 κάτω) για να το αναρτήσω σε μεγαλύτερο μέγεθος και να διαβάζεται πιο εύκολα, επειδή «χάνεται» έτσι στο blog.

    Συνέχισε! 🙂

  2. Α, και κάτι ακόμα: να υπογράφεις τα έργα σου για να ξέρει ο κόσμος πού να σε βρει!

  3. Οσο ακουω να μιλατε για καναλια σημαινει πως ολο & περισσοτερο παρακολουθειτε. Πλεον δε μπορω να συμφωνησω ή διαφωνησω. Εχω σταματησει -βλεπετε- εδω & μηνες να τα παρακολουθω :[

  4. Το θέμα δεν είναι αν βλέπεις εσύ ή εγώ. Αλλά αν ο κόσμος χάφτει την προπαγάνδα τους. Το να μην βλέπουμε εμείς δεν λύνει το πρόβλημα.

  5. Μπράβο! Πολύ καλή προσπάθεια! Υπήρξε η αφορμή και για μια δική μου ανάρτηση (εδώ: http://eaglestefanos.blogspot.com/), όπου, βεβαίως, υπάρχει liknk για την ανάρτησή σου αυτή! Ευχαριστώ!

    • greek jammer
    • 30 Μαΐου 2010

    Πολύ ωραία προσπάθεια.
    Η μόνη μου διαφωνία είναι με το ‘Κλείσε την tv’ που όπως
    αναλύω και εδω https://greekjammer.wordpress.com/2010/05/12/%ce%b7-tv-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-off/
    το θεωρώ ακίνδυνο για την εξουσία των mme.

  6. Παραθέτω κάτι λιγότερο δημιουργικό αλλά παρεμφερές:

    Βία

Σχολιάστε