
Ο Chef σας προτείνει...
Μάχιμα γραφικά και άλλα υλικά αντίστασης, για διακίνηση στο internet και στους δρόμους. Τα υλικά αυτά είναι ελεύθερα προς χρήση και αναπαραγωγή, χωρίς ερωτήσεις και χωρίς αναγκαστική αναφορά στην πηγή. Πάρτε ότι σας αρέσει και διακινήστε το παντού.
Ο Chef ευχαριστεί πολύ όλα τα blog και τους/τις FBίστες που αναδημοσιεύουν ή αξιοποιούν σε δημοσιεύσεις τους τα υλικά του. Συχνά έχουν αρκετό κόπο και δεν τους αξίζει να μένουν μόνο σε αυτό το blog.
Thanks e-mates!
e-mail: antistachef@gmail.com
O Chef στο.

• Γιατί δεν έχω • Γιατί δεν θέλω • Γιατί κάθε φορά που πλήρωσα τους άνοιξα την όρεξη • Γιατί όσοι φτιάχνουν χαράτσια δεν είναι ούτε άνεργοι ούτε φτωχοί • Γιατί η πληρωμή τους δεν αλλάζει τίποτα για την οικονομία, μόνο αδειάζει τις άδειες τσέπες μας και γεμίζει των πλουσίων • Γιατί αν τα χρήματα όπως μας λένε είναι για να σωθεί η "πατρίς" η πληρωμή θα ήταν εθελοντική • Γιατί δεν γουστάρω εκβιασμούς τύπου μαφίας • Γιατί ψάχνουν για μαλάκες... κ.α.
Το logo σε λευκό φόντο
Όχι βέβαια! Εμείς θα τα πληρώσουμε. Και θα εξακολουθούμε να τα πληρώνουμε, όσο είμαστε με το κεφάλι σκυμμένο. Η κατάσταση δεν σηκώνει ψευτοαντιδράσεις του τύπου “διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ” Εδώ χρειάζεται λαϊκή εξέγερση! Τα υπόλοιπα είναι χάπια για βρίσκει κάποιες διεξόδους το πόπολο.
smart headline!
ωραίο κουρεματάκι!
τελικά, god shave the banks
τα ‘σπασε!!!!!!!!!!!!
η καλύτερη φώτο που έχω δει…
εξαιρετικός ο Παπαδήμιος σου!!…..:)
αυτό είναι το περίφημο ελληνικό κυβερνοpunk…
http://kato-kefali.blogspot.com/2011/11/punk.html