Έχει κι άλλα τατουάζ ο Κασιδιάρης

Τη σβάστικα τατουάζ του Κασιδιάρη την είδαμε. Αυτή την δείχνει. Δεν είδαμε όμως τα υπόλοιπα «αρχαιοελληνικά» τατουάζ του που φροντίζει φυσικά να τα κρύβει. Έχει ένα αντισυστημικό προφίλ να πουλήσει το παιδί. Εκτός από αυτόν φυσικά το πραγματικό προφίλ του κρύβει και το σύστημα μεσώ των ΜΜΕ αφού ο Ηλίας και η ναζιστική συμμορία του πρέπει να φαίνονται αντισυστημικοί γιατί αυτό βολεύει το σύστημα. Ας θυμηθούμε τον Καρατζαφέρη και τον Άδωνη πως ξεκίνησαν για να καταλήξουν εκεί που από την αρχή στόχευαν και πως τους χάιδευαν τα ΜΜΕ.  Και είναι τόσο αντισυστημικοί οι Χρυσαβγήτες που πρότειναν να διωχθούν οι μετανάστες που κρατούνται στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας και να μπουν εκεί Έλληνες άστεγοι! Το όνειρο του συστήματος δηλαδή να ζουν να εργάζονται και να πληρώνονται οι Έλληνες σαν τους πιο εξαθλιωμένους των μεταναστών και να είναι και ευγνώμονες. Αποθήκες φτωχών για να κερδίζει το σύστημα. Και η Χρυσή Αβγή το φροντίζει αυτό σαν πιστός υπηρέτης και του δίνει και αίγλη «νίκης της φυλής κατά των βαρβάρων» και όχι συντριβή του λαού από τα αφεντικά και τις τρόικες…

KasidiarisTatoo

  1. «Το όνειρο του συστήματος δηλαδή να ζουν να εργάζονται και να πληρώνονται οι Έλληνες σαν τους πιο εξαθλιωμένους των μεταναστών και να είναι και ευγνώμονες»

    Αυτό είναι δική σας ερμηνεία. Η ιδέα να έχουν οι Έλληνες άστεγοι μια καλύτερη μοίρα απ’ αυτήν του δρόμου δεν είναι, καταρχήν, αρνητική. Οι αιωνίως επικριτικοί, αναρωτιέμαι, τι έκαναν για τους αστέγους, πέρα από ηλίθια likes κι ακόμη πιο (παν)ηλίθιες «στρωματσάδες συμπαράστασης» μια φορά το χρόνο; Όσον αφορά τους «εξεγερμένους», το κλισεδιάρικο «όποιος αγαπά μετανάστη, τον παίρνει σπίτι του» στην παρούσα περίπτωση ταιριάζει γάντι.

  2. Όποιος δεν έχει το ανθρώπινο και αλληλέγγυο ενδιαφέρον για τον μετανάστη μόνο υποκριτικά ασχολείται με τον Έλληνα άστεγο.
    Γιατί στην πραγματικότητα αυτό που μισεί η κοινωνία από τους μετανάστες δεν είναι η ράτσα αλλά η φτώχια. Γι΄ αυτό και είναι έτοιμη να κάνει τεμενάδες σε Άραβες κροίσους αλλά όχι σε Άραβες εξαθλιωμένους.
    Για τους ίδιους ακριβώς λόγους μισούν και τους Έλληνες φτωχούς, άστεγους, τοξικοεξαρτημένους και κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν ούτε οι φασίστες ούτε το συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας για το που θα κοιμηθούν.
    Και θα απαντούσα στην επίπεδη σκέψη σου epipedos και στο μήκος κύματος που καταλαβαίνεις ότι αν σου αρέσουν οι άστεγοι να τους πάρεις σπίτι σου. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν σου αρέσουν και γι’ αυτό τους θέλεις στην Αμυγδαλέζα για να μην τους συναντάς έξω από το σπίτι σου. Και αυτό είναι πράγματι η «δική μας ερμηνεία» για την άποψη σου…

    • Είπα πουθενά ότι μου αρέσουν οι άστεγοι;;; Αρέσκεσαι, βλέπω, στα βολικά συμπεράσματα των προκάτ διαλόγων. Αυτό που μ’ αρέσει, σίγουρα, είναι να ξέρω πού στο διάλα πάνε τα λεφτά που μου ρουφά η ελληνική Σοβιετία. Κι αφού δε μπορώ να απαλλαγώ, προς το παρόν από δαύτην, ας έχω, τουλάχιστον, λόγο στην κατανομή των πόρων της. Τι πιο απλό και δημοκρατικό. Τα ζητήματα αρεσκείας, στη (νεο)φιλελεύθερη σκέψη μου, είναι ζητήματα άκρως προσωπικά & απόρρητα. Γεγονός που σημαίνει πως εγώ μπορεί, υποθετικά μιλώντας, να σιτίζω 300 αστέγους, αλλά αυτό δε θα το κοινοποιήσω ποτέ, πολλώ δε μάλλον δε θα ζητήσω αρωγή για τις δραστηριότητές μου. Άλλοι ευαρέσκονται σε τζάμπα «ανθρωπιά» & «αλληλεγγύη», με τα λεφτά των άλλων(συνήθως «μικροαστών», «μεσοαστών», μιας κι αυτοί μόνο δουλεύουν), εδώ και δεκαετίες. Not my cup of tea.

      • Ok Πάσχο. Το έπιασα το μήνυμα…
        Πάντως είσαι βουτηγμένος στην νεοφιλελεύθερη κοινοτοπία.
        Βρες και καμία πιο καινούργια ατάκα γιατί αυτά είναι πολυφορεμένα
        και την αντιπροσωπία την έχουν οι Μνδαραβέληδες.

    • Georges
    • 21 Αυγούστου 2013

    (Νεο)φιλελεύθεροι και χιτλερ πάνε μαζί… αυτοί του δώσαν την εξουσία στην δημοκρατία της Βαϊμάρης για να στείλει στους φούρνους πρώτα απ’ολους τους κομμουνιστές και αριστερούς. Τώρα μας εχουν απο ένα ατομικό (πέρσοναλ) φούρνο να εξαφανιζόμαστε σιγά σιγά…
    Ας απαλαγούμε απο τις υποκατηγορίες, στο ζόρι όλοι πάνε στην μεριά τους: Καπιταλιστές (κρυφοί ναζιστές και στο ζόρι καθόλου κρυφοί) και κομμουνιστές. Τα άλλα είναι απλώς branding τους. Χιλιάδες οί real αποδείξεις καθημερινά πιά…

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε