Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

Τα λόγια περιττεύουν. Όσοι έχουν υποστεί τη συκοφαντία των ΜΜΕ ως επαγγελματικός κλάδος, ως δημόσιοι υπάλληλοι, ως συνταξιούχοι, συμβασιούχοι, απεργοί και ότι άλλο και συνεχίζουν να πιστεύουν τα κανάλια είναι άξιοι της μοίρας τους. Δεν τους θεωρούν απλά μαλάκες αλλά είναι. Όποια άποψη και αν έχει κανείς για το μεταναστευτικό, τον να πιστεύει την προπαγάνδα των ΜΜΕ κατά των μεταναστών και τα παραμύθια για το «κακό» άσυλο, δεν εξοντώνει τόσο τους μετανάστες όσο κατεβάζει τον διακόπτη της νοημοσύνης της κοινωνίας μας.

Η χρήση του Πρετεντέρη στις εικόνες γίνεται απλά γιατί αυτός συμπυκνώνει όλη την αιμοσταγή αγριότητα των golden boys της δημοσιογραφίας. Των χρυσοπληρωμένων προπαγανδιστών των συμφερόντων των αφεντικών τους.

Για απόδειξη δείτε το σημερινό εμετικό κύριο άρθρο της Καθημερινής για να δείτε τι λέει ο εφοπλιστής Αλαφούζος για τους μετανάστες, τη στιγμή που ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου συνεισφέρει φορολογικά στην χώρα το φιλοδώρημα των 15 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο ενώ οι μετανάστες από τις πράσινες κάρτες 50!!!

Επισκεφθείτε παλιότερες δημοσιεύσεις του Chef με δημιουργίες για τα ΜΜΕ

    • λ.κ
    • 31 Ιανουαρίου 2011

    νομίζω ότι ξερνάει πάνω στους πάντες πλην Μητσοτάκη.

  1. …Καλόόόόό!!!

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: